Finansiel Matchmaking

Den rette løsning

Din virksomheds vækst vil typisk afhænge af behovet for mere kapital, som kan fremskaffes på forskellige måder.

Ved finansiel matchmaking finder vi den rette løsning både på kort- og lang sigt. Alt efter hvad der passer bedst til din virksomheds behov, hjælper Norden CEF med at finde de ideelle partnere i forhold til en løsningsmodel.

Det første skridt

Finansiel matchmaking starter med en pre-screening, som afdækker din virksomheds behov.

På baggrund af denne pre-screening finder vi i fællesskab den rette løsningsmodel for din virksomhed.

Din virksomhed kan dernæst vælge den foreslåede løsning med Norden CEF som samarbejdspartner. Det sker efter en model, hvor alle led i processen er forklarede og transparente.

Igennem hele processen vil Norden CEF optimere løsningen, samtidig med at omkostningerne er rimelige.

Forskellige former for kapital 

Din virksomheds behov kan være af forskellig karakter, og de finansielle løsninger kan være inden for:

Lån

  • Lån via private investorer
  • Crowdfunding
  • Bankfinansiering

Egenkapital

  • Indskud fra private investorer
  • Crowdfunding
  • Børsnotering via fx First North

Med Norden CEF som partner facilterer vi alle opgaver i den valgte løsningsmodel. På den måde kan din virksomhed fortsat fokusere på udvikling og den daglige drift.

Med Norden CEF oplevede vi et top-professionelt samarbejde fra A-Z i vores IPO proces. John Norden leverede personligt og med sit team, et solidt og effektivt engagement der skabte en tryg og sikker rejse frem til børsintroduktionen. Jeg kan ikke forestille mig en stærkere samarbejdspartner for Dataproces end John som Certified Adviser.

Kjartan Jensen, CEO Dataproces Group

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Norden CEF, som fra start af har forstået vores projekt og ambitioner med børsnoteringen. Jeg sætter især stor pris på det overblik over processen, som blev leveret på første dag for samarbejdet - det har været givende på alle måder.

Kasper Tidemann, CEO og Cofounder Alefarm

Med NordenCEFs hjælp og dedikation gennemførte vi en meget succesfuld IPO på kort tid under corona-krisen. John er en fremragende networker, som hurtigt og smidigt formår at samle et godt team omkring opgaven, så alle aspekter af børsintroduktionsprocessen håndteres professionelt.

Thomas Lethenborg, CEO Monsenso A/S

Norden CEF leverede et top professionelt arbejde i forbindelse med FOM Technologies' notering på Nasdaq First North.
 John Norden er efter min mening den dygtigste certified adviser i DK. Det udemærker sig ved et højt fagligt kompetenceniveau, et "second to none" netværk, samt afslutningsvis en udpræget evne til eksekvering. 3 essentielle kompetencer, der vil sikre Norden CEF yderligere succes indenfor deres virke.

Michael Stadi, CEO FOM Technologies

Norden CEF er en samarbejdspartner der går ”all in” med både hjerne og hjerte. John Norden har lagt et fantastisk engagement i rollen som Certified Adviser i vores IPO proces, som er resulteret i en succesfuld notering på Nasdaq First North 2018.

Daniel Lux, CEO Seluxit

Norden CEF er en kompetent og effektiv samarbejdspartner, når vi hjælper vores kunder med virksomhedslån gennem crowdfounding.

Henrik Vad, Founder & CEO, Flexfunding

Norden CEF gjorde en stor forskel ved at skaffe et nyt lån til havnen, da der var behov.  Lånet og de lavere renter betyder, at vi kan fortsætte den gode udvikling og vækst af havnen samt øge antallet af arbejdspladser i Hundested.

Søren Brink Andersen, Havnefoged, Hundested Havn