Nyheder

Analytiker til Danmarks førende Corporate Finance hus for vækstvirksomheder

10 feb 2021

Bliv en del af teamet hos Danmarks førende rådgiver forbørsnoteringer af vækstvirksomheder Norden CEF er den førende Corporate Finance rådgiver for danske vækstvirksomheder på vækstbørsen NASDAQ First North Growth Market…

Økonomisk Ugebrev nr. 01 – 10. jan 2021 – 26. årgang

11 jan 2021

Økonomisk Ugebrev kårer her de bedste og de ringeste rådgivere til at sikre investorerne plusafkast siden IPO’en. Tidligere Mybanker- chef, John Norden fra Norden CEF, er suveræn vinder med fem noteringer,…

Dataproces blev overtegnet med 159%

23 nov 2020

Dataproces blev overtegnet med 159% og gik på børsen den 13. november 2020. Tillykke fra Norden CEF som var selskabets Certified adviser.

Alefarm Brewing blev overtegnet med 106%

30 okt 2020

Alefarm Brewing har offentliggjort, at udbuddet blev overtegnet med 106%. Alle som har tegnet under tegningsperioden får tildelt aktier, dog får alle ikke fuld tildeling.

Alefarm Brewing

16 okt 2020

Alefarm Brewing går på børsen og du kan være med: Tegningsperiode 16. – 29. oktober 2020. Se mere på https://alefarmbrewing.com/investor

Hvordan bliver man Børsnoteret på Nasdaq First North GM?

30 jul 2020

Der har været stort interesse og pæn succes for de sidste 6 børsnoteringer inden sommerferien. Interessen for at blive børsnoteret har aldrig været større blandt små og mellemstore vækstvirksomheder i…

Norden CEF præsenterer 6 Nasdaq First North GM selskaber

30 jul 2020

Gratis deltagelse på online møde, hvor du kan blive klogere på selskaberne, som allerede er noteret på Nasdaq First North Growth Market i København. Dato: Onsdag den 19. August 2020…

Tillykke til FOM Technologies

26 jun 2020

Stort tillykke til FOM Technologies med en perfekt børsnotering og en historisk første dag på Børsen.

Fom Technologies overtegnet med 713%

22 jun 2020

Fom Technologies AS blev overtegnet med 713%. Den største overtegning på Nasdaq First North GM. Tillykke fra Norden CEF som var certified adviser. Første handelsdag d. 26. juni 2020.

Med Norden CEF oplevede vi et top-professionelt samarbejde fra A-Z i vores IPO proces. John Norden leverede personligt og med sit team, et solidt og effektivt engagement der skabte en tryg og sikker rejse frem til børsintroduktionen. Jeg kan ikke forestille mig en stærkere samarbejdspartner for Dataproces end John som Certified Adviser.

Kjartan Jensen, CEO Dataproces Group

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Norden CEF, som fra start af har forstået vores projekt og ambitioner med børsnoteringen. Jeg sætter især stor pris på det overblik over processen, som blev leveret på første dag for samarbejdet - det har været givende på alle måder.

Kasper Tidemann, CEO og Cofounder Alefarm

Med NordenCEFs hjælp og dedikation gennemførte vi en meget succesfuld IPO på kort tid under corona-krisen. John er en fremragende networker, som hurtigt og smidigt formår at samle et godt team omkring opgaven, så alle aspekter af børsintroduktionsprocessen håndteres professionelt.

Thomas Lethenborg, CEO Monsenso A/S

Norden CEF leverede et top professionelt arbejde i forbindelse med FOM Technologies' notering på Nasdaq First North.
 John Norden er efter min mening den dygtigste certified adviser i DK. Det udemærker sig ved et højt fagligt kompetenceniveau, et "second to none" netværk, samt afslutningsvis en udpræget evne til eksekvering. 3 essentielle kompetencer, der vil sikre Norden CEF yderligere succes indenfor deres virke.

Michael Stadi, CEO FOM Technologies

Norden CEF er en samarbejdspartner der går ”all in” med både hjerne og hjerte. John Norden har lagt et fantastisk engagement i rollen som Certified Adviser i vores IPO proces, som er resulteret i en succesfuld notering på Nasdaq First North 2018.

Daniel Lux, CEO Seluxit

Norden CEF er en kompetent og effektiv samarbejdspartner, når vi hjælper vores kunder med virksomhedslån gennem crowdfounding.

Henrik Vad, Founder & CEO, Flexfunding

Norden CEF gjorde en stor forskel ved at skaffe et nyt lån til havnen, da der var behov.  Lånet og de lavere renter betyder, at vi kan fortsætte den gode udvikling og vækst af havnen samt øge antallet af arbejdspladser i Hundested.

Søren Brink Andersen, Havnefoged, Hundested Havn