Børsnotering

Ny kapital til vækst

Med en børsnotering vil du have mulighed for at tilføre din virksomhed billig og risikovillig kapital.

Denne internationale blåstempling vil få din virksomhed til at fremstå mere seriøs overfor samarbejdspartnere og kunder.

Efter en børsnotering vil det blive lettere at rejse yderligere kapital, såfremt din virksomheds vækst fortsat skal understøttes. Generationsskifte kan også løses ved en børsnotering.

En notering på Nasdaq First North behøver ikke at være uoverskuelig, dyr eller tidskrævende.

Når din virksomhed samarbejder med Norden CEF, arbejder vi med en 360 graders tilgang. Det betyder, at alle elementer i processen bliver behandlet af os.

I samarbejde med vores erfarne ekspertpanel sørger vi for, at organisationen bliver gjort klar til en børsnotering på struktureret, effektiv og professionel vis.

Vi håndterer processen både før, under og efter børnoteringen, så i kan holde fuldt fokus på drift og udviklingen af virksomheden. Med Norden CEF som facilitator og partner, bliver noteringen på Nasdaq First North overskuelig og transparent.

Hvor lang tid?
En notering på Nasdaq First North tager typisk fra 6+ måneder, men udgangspunktet er din virksomheds behov og parathed. I tilfælde af at virksomheden skal modnes, kan det tage længere tid. Timingen er afgørende.

Hvad hjælper Norden CEF med?
Vi har løsningsforslag til alle elementer i en børsnoteringproces lige fra pre-screening til gennemførelse af børsnoteringen.

På vejen mod en børnotering bistår vi med løsningsforslag på bestyrelsessammensætning, organisationsstruktur, doku-menthåndtering, strategiproces, pre-funding, valg af market maker bank, investorer, investor relation (IR) pitch og prospekt udførelse.

Din virksomhed styrkes på vej mod Børsen, hvor Norden CEFs unikke partnermodel giver adgang til nødvendige ressourcer.

Inden processen indledes, kan alle omkostninger oplyses, således at din virksomhed får det fulde overblik.

Med Norden CEF oplevede vi et top-professionelt samarbejde fra A-Z i vores IPO proces. John Norden leverede personligt og med sit team, et solidt og effektivt engagement der skabte en tryg og sikker rejse frem til børsintroduktionen. Jeg kan ikke forestille mig en stærkere samarbejdspartner for Dataproces end John som Certified Adviser.

Kjartan Jensen, CEO Dataproces Group

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Norden CEF, som fra start af har forstået vores projekt og ambitioner med børsnoteringen. Jeg sætter især stor pris på det overblik over processen, som blev leveret på første dag for samarbejdet - det har været givende på alle måder.

Kasper Tidemann, CEO og Cofounder Alefarm

Med NordenCEFs hjælp og dedikation gennemførte vi en meget succesfuld IPO på kort tid under corona-krisen. John er en fremragende networker, som hurtigt og smidigt formår at samle et godt team omkring opgaven, så alle aspekter af børsintroduktionsprocessen håndteres professionelt.

Thomas Lethenborg, CEO Monsenso A/S

Norden CEF leverede et top professionelt arbejde i forbindelse med FOM Technologies' notering på Nasdaq First North.
 John Norden er efter min mening den dygtigste certified adviser i DK. Det udemærker sig ved et højt fagligt kompetenceniveau, et "second to none" netværk, samt afslutningsvis en udpræget evne til eksekvering. 3 essentielle kompetencer, der vil sikre Norden CEF yderligere succes indenfor deres virke.

Michael Stadi, CEO FOM Technologies

Norden CEF er en samarbejdspartner der går ”all in” med både hjerne og hjerte. John Norden har lagt et fantastisk engagement i rollen som Certified Adviser i vores IPO proces, som er resulteret i en succesfuld notering på Nasdaq First North 2018.

Daniel Lux, CEO Seluxit

Norden CEF er en kompetent og effektiv samarbejdspartner, når vi hjælper vores kunder med virksomhedslån gennem crowdfounding.

Henrik Vad, Founder & CEO, Flexfunding

Norden CEF gjorde en stor forskel ved at skaffe et nyt lån til havnen, da der var behov.  Lånet og de lavere renter betyder, at vi kan fortsætte den gode udvikling og vækst af havnen samt øge antallet af arbejdspladser i Hundested.

Søren Brink Andersen, Havnefoged, Hundested Havn