Børsnotering

NY KAPITAL TIL VÆKST

Norden CEF kan som godkendt Certified Adviser hjælpe med hele processen frem mod en børsnotering på Nasdaq First North Copenhagen.

 

Processen med at rejse ny kapital via en børsnotering varetages i et tæt samarbejde mellem virksomheden og Norden CEF som Certified Adviser.

 

En notering har flere fordele, blandt andet:

  • stærk forberedelse
  • international bevågenhed
  • markedsføring op til notering
  • opmærksomhed omkring virksomheden
  • fleksibel mulighed for at rejse yderligere kapital

 

Vi håndterer processen både før, under og efter noteringen, så virksomheden kan holde fuldt fokus på drift og udvikling.

En notering på Nasdaq First North Copenhagen tager typisk fra 6+ måneder.

 

Hvad hjælper Norden CEF med?

Som Certified Adviser er vi underlagt en række formalia gennem hele processen, der gør at vi har et indgående og samlet overblik i vores rådgivning. Norden CEF påtager sig en meget stor del af hele forarbejdet op til noteringen ligesom vi har en aktiv rolle efter noteringen er gennemført.

Vi har løsningsforslag til alle elementer i en børsnoteringproces lige fra pre-screening til gennemførelse af børsnoteringen.

 

Kontakt for udførlig beskrivelse af processen:

Carsten Færge, COO på cf@nordencef.dk
John Norden, CEO – jn@nordencef.dk

 

Norden CEF har i snart 12 måneder været finansiel sparringspartner og rådgiver for Copenhagen Bombay koncernen. Med John Nordens professionelle rådgivning har Copenhagen Bombay allerede opnået store resultater, og jeg ser derfor frem til vores samarbejde fremadrettet.

Sarita Christensen, CEO Copenhagen Bombay Aps

Norden CEF er en kompetent og effektiv samarbejdspartner, når vi hjælper vores kunder med virksomhedslån gennem crowdfounding.

Henrik Vad, Founder & CEO, Flexfunding

Norden CEF gjorde en stor forskel ved at skaffe et nyt lån til havnen, da der var behov.  Lånet og de lavere renter betyder, at vi kan fortsætte den gode udvikling og vækst af havnen samt øge antallet af arbejdspladser i Hundested.

Søren Brink Andersen, Havnefoged, Hundested Havn