Børsnotering

NY KAPITAL TIL VÆKST

Med en børsnotering vil du have mulighed for at tilføre din virksomhed billig og risikovillig kapital.

Denne internationale blåstempling vil få din virksomhed til at fremstå mere seriøs overfor samarbejdspartnere og kunder.

Efter en børsnotering vil det blive lettere at rejse yderligere kapital, såfremt din virksomheds vækst fortsat skal understøttes. Generationsskifte kan også løses ved en børsnotering.

En notering på Nasdaq First North behøver ikke at være uoverskuelig, dyr eller tidskrævende.

Når din virksomhed samarbejder med Norden CEF, arbejder vi med en 360 graders tilgang. Det betyder, at alle elementer i processen bliver behandlet af os.

I samarbejde med vores erfarne ekspertpanel sørger vi for, at organisationen bliver gjort klar til en børsnotering på struktureret, effektiv og professionel vis.

Vi håndterer processen både før, under og efter børnoteringen, så i kan holde fuldt fokus på drift og udviklingen af virksomheden. Med Norden CEF som facilitator og partner, bliver noteringen på Nasdaq First North overskuelig og transparent.

Hvor lang tid?
En notering på Nasdaq First North tager typisk fra 6+ måneder, men udgangspunktet er din virksomheds behov og parathed. I tilfælde af at virksomheden skal modnes, kan det tage længere tid. Timingen er afgørende.

Hvad hjælper Norden CEF med?
Vi har løsningsforslag til alle elementer i en børsnoteringproces lige fra pre-screening til gennemførelse af børsnoteringen.

På vejen mod en børnotering bistår vi med løsningsforslag på bestyrelsessammensætning, organisationsstruktur, doku-menthåndtering, strategiproces, pre-funding, valg af market maker bank, investorer, investor relation (IR) pitch og prospekt udførelse.

Din virksomhed styrkes på vej mod Børsen, hvor Norden CEFs unikke partnermodel giver adgang til nødvendige ressourcer.

Inden processen indledes, kan alle omkostninger oplyses, således at din virksomhed får det fulde overblik.

Norden CEF leverede et effektivt og topprofessionelt corporate finance arbejde ved kapitalfremskaffelse af smart money til vores vækstrejse.

Michael Stadi, CEO i FOM Technologies

Norden CEF er en samarbejdspartner der går ”all in” med både hjerne og hjerte. John Norden har lagt et fantastisk engagement i rollen som Certified Adviser i vores IPO proces, som er resulteret i en succesfuld notering på Nasdaq First North 2018.

Daniel Lux, CEO Seluxit

 

 

Norden CEF er en kompetent og effektiv samarbejdspartner, når vi hjælper vores kunder med virksomhedslån gennem crowdfounding.

Henrik Vad, Founder & CEO, Flexfunding

 

 

Norden CEF gjorde en stor forskel ved at skaffe et nyt lån til havnen, da der var behov.  Lånet og de lavere renter betyder, at vi kan fortsætte den gode udvikling og vækst af havnen samt øge antallet af arbejdspladser i Hundested.

Søren Brink Andersen, Havnefoged, Hundested Havn