Analytiker til Danmarks førende Corporate Finance hus for vækstvirksomheder

10 februar 2021

Bliv en del af teamet hos Danmarks førende rådgiver for
børsnoteringer af vækstvirksomheder

Norden CEF er den førende Corporate Finance rådgiver for danske vækstvirksomheder på vækstbørsen NASDAQ First North Growth Market Denmark. Vores rådgivning dækker alle finansielle, strategiske og procesmæssige aspekter ved en børsnotering, og vi gør en dyd ud at sikre en succesfuld rejse for virksomheden og investorer. Vi har en lang liste af referencer og vores position understreges af de seneste 18 måneders børsintroduktioner på NASDAQ First North Growth Market Denmark, hvor vi som Certified Adviser har leveret en succesfuld og positiv rejse for både virksomhederne og de nye investorer.

Vores team består af 12 rådgivere hvoraf 4 er Certified Advisers hos NASDAQ. Teamet er ledet af Partner John Norden, der har mange års erfaring med rådgivning og kapitalfremskaffelse til små- og mellemstore virksomheder. Teamet er karakteriseret ved dynamisk miljø, med en high-performancekultur, hvor man hurtigt får meget ansvar. Vi hjælper virksomhederne fra Pre-IPO-finansiering hele vejen til børsintroduktionen. Opgaverne løses i tæt samarbejde mellem vores team og vores kunder, og du får derved mulighed for at være en del af hele IPO-processen.

Vi søger en Analytiker til at styrke vores team grundet højt aktivitetsniveau

Vi oplever en stor tilgang af opgaver og stigende interesse for First North noteringer, og har derfor behov for at styrke vores team. Som analytiker vil du få ansvaret for at udføre analyser og screeninger af potentielle cases. Analyserne spiller en afgørende rolle i vores proces og dialog med virksomhederne, da vi her får central indsigt i virksomheden og de udfordringer og muligheder de står overfor. Samtidig vil du indgå i IPO teamet, hvor du vil assistere med udarbejdelse af forskelligt materiale til IPO-processen.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i et succesrigt corporate finance-team, Jobbet vil give mulighed for hurtigt at udvikle både faglige og personlige kompetencer samt opbygge et stærkt netværk. Vi tilbyder en konkurrencemæssig løn efter kvalifikationer.

Dine kvalifikationer

Den ideelle kandidat har 1-2 års erfaring fra en lignende stilling i en corporate finance eller consultingafdeling. Du har solid erfaring fra finansiel og/eller strategisk due diligence og rådgivning. Du er en ambitiøs holdspiller med en stærk akademisk baggrund. Du har stor indsigt i finansiel- og regnskabsanalyse samt forretnings- og markedsanalyse. Du har øje for detaljer og forholder dig kritisk til information. Du er god til at overholde deadlines. Du forstår at leverer et budskab på en ærlig og konstruktiv måde til både dine kollegaer og kunder.

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, seneste karakterblad og CV til Ulrich Venge via mail uv@nordencef.dk.

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021; samtaler afholdes løbende

Arbejdssted: Holte, men vi er i gang med at finde nye lokaler i København og omegn

Yderligere oplysninger: Kontakt Certified Adviser Ulrich Venge på telefon 31194556